Pólópokol

A blogot hárman írjuk, és mindannyian máshogy értelmezzük, és így mindannyian másról és másképp írunk benne. Ez a blog éppúgy nem szól semmiről, ahogy mindenről.

Szponzor

Utolsó kommentek

  • The fool: ...ès , ha ráfogják, hogy "agyi Heine - Medines"?:-) (2018.01.19. 04:08) Lobotómia
  • The fool: @Pólópokol - David: Nem mernek. :-) A nagy tesò mindent lát! (Ezt mindenki tudja, sőt be is vallot... (2018.01.19. 04:04) Honnan van a pénz?
  • The fool: Bárkivel megeshet. Soha ne mondd, hogy soha! Tènyleg láttam már olyat, aki korábban sikeresnek szá... (2018.01.19. 03:53) Mocskos hajléktalanok
  • december17: @Erzsébet Czebe Tóth: Senki nem mondta, hogy növényeket sem lehet enni. De ha már itt tartunk, a h... (2017.03.11. 13:33) Lobotómia
  • december17: Azért a mai orvostudomány még mindig igen vicces történet. 200 év múlva - ha addig még nem irtjuk ... (2017.03.11. 13:31) Lobotómia
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • The fool: ...ès , ha ráfogják, hogy "agyi Heine - Medines"?:-) (2018.01.19. 04:08) Lobotómia
  • The fool: @Pólópokol - David: Nem mernek. :-) A nagy tesò mindent lát! (Ezt mindenki tudja, sőt be is vallot... (2018.01.19. 04:04) Honnan van a pénz?
  • The fool: Bárkivel megeshet. Soha ne mondd, hogy soha! Tènyleg láttam már olyat, aki korábban sikeresnek szá... (2018.01.19. 03:53) Mocskos hajléktalanok
  • Albert György (törölt): buzi volt (2014.10.23. 15:15) Egy összetört zseni
  • Francekellregisztralni: Irjal meg sok ilyet! Megint bekonnyeztem rajta, pedig nem most olvastam eloszor:) (2013.05.23. 17:37) Szép az ami érdek nélkül tetszik? Nem.

újévi kuncsorgás

Pólópokol - David 2012.01.10. 20:17

Elközelgetett 2012, az Apolopokolapszis éve, amit a Pólópokolban kiadós siránkozással ünnepelnek. Annyira megcsappant a vásárlási kedvetek, hogy az már a megélhetésünket sodorta veszélybe. És most kivételesen nem viccelünk. 
 
Az okok felderítésében odáig jutottunk, hogy: 
- Ismét bezárt a Pólópokol Megastore City Center, átmenetileg örökre. A parányi cég ezen alattomos húzása magával rántotta a vörösmarty téri árusokat, a váci utcai pénzváltókat, a zlotyt, a cseh koronát, az euróövezetet, és a kisbolygóöv-jelentős részét is.
- Borzasztóak a magyar adóterhek, tényleg alig bírjuk már valahogy kigazdálkodni a következő hónapot is.
- Az emberek hozzá vannak szokva az olcsó kínai dömpingáruk áraihoz. 
 
Röviden: Ha árat emelünk, nem vesztek pólót. Ha árat csökkentünk, nem tudjuk kigazdálkodni az adó- és járulékterheket. 
 
Mindenesetre nem rezelünk be ennyitől. 
Tovább húzzuk mint Mubarak, Kim Dzsong Il, Kaddhafi, vagy Berlusconi. Birodalmak dőlnek romba, országok kapnak lángra, emberek rohannak a tankok elé, golyók szaggatják az élő húst, és mi még mindig itt vagyunk és még mindig nyomjuk a pólókat és még mindig új és újabb grafikákkal állunk elő és még mindig biztosak vagyunk abban, hogy ezt is túl fogjuk élni. 
 
Miért gondoljuk ezt? Egyrészt mert vannak ugye az új minták:
 
 
Másrészt mert nem vagyunk egyedül. Vagytok nekünk ti. Bízva jóindulatotokban, következzék egy szokatlanul őszinte és elkeseredett kérés.
 
Tudjuk, hogy nem kérhetjük tőletek azt, hogy vegyetek most pólót. Ezért alázattal és a lehető legszerényebben azt kérjük, hogy ha tetszik nektek az, amit csinálunk és szeretnétek, hogy még sokáig csinálhassuk, akkor küldjétek el olyan ismerőseiteknek a linkünket, akiknek szerintetek szintén tetszene. Ha van blogotok, vagy újságírók vagytok, írhatnátok rólunk pár szót. Ha bármilyen honlapnak adminjai vagytok, és tudtok kitenni bannert, vagy szöveges linket, az is segítség lenne. Ha fészbukoztok, akkor a honlapunkon lájkoljatok minket, vagy akármelyik grafika saját oldalát, vagy amennyit csak bírtok. 
Fizetni nem tudunk. Csak azt ígérhetjük, hogy folytatni fogjuk a munkát, és igyekszünk szórakoztatóak maradni, ellensúlyozandó azt, hogy ez a hírlevél nagyon borongósra sikeredett. 
A Pólópokolon létrehozunk egy 'Életmentőink' című oldalt, amin (ha szóltok) feltüntetjük azokat a honlapokat, ahova kitettétek a linkünket, bannerünket. Ugye nem bántódtok meg, ha nem kerül föl minden egyes lájkoló neve? 
 
Előre is köszönjük. 
 
Elérhetőségeink: 
 
www.polopokol.hu
Telcsi: +36 20 283 5101, csak munkaidőben lécci
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Polopokol/150612980146?ref=nf
Twitter: http://twitter.com/polopokol
 
Egyet fizet, egyet kap!
 

Címkék: marketing reklám vírus gerilla bannercsere összeomlás linkcsere segítségkérés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://polopokol.blog.hu/api/trackback/id/tr983535271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása