Pólópokol

A blogot hárman írjuk, és mindannyian máshogy értelmezzük, és így mindannyian másról és másképp írunk benne. Ez a blog éppúgy nem szól semmiről, ahogy mindenről.

Szponzor

Utolsó kommentek

  • The fool: ...ès , ha ráfogják, hogy "agyi Heine - Medines"?:-) (2018.01.19. 04:08) Lobotómia
  • The fool: @Pólópokol - David: Nem mernek. :-) A nagy tesò mindent lát! (Ezt mindenki tudja, sőt be is vallot... (2018.01.19. 04:04) Honnan van a pénz?
  • The fool: Bárkivel megeshet. Soha ne mondd, hogy soha! Tènyleg láttam már olyat, aki korábban sikeresnek szá... (2018.01.19. 03:53) Mocskos hajléktalanok
  • december17: @Erzsébet Czebe Tóth: Senki nem mondta, hogy növényeket sem lehet enni. De ha már itt tartunk, a h... (2017.03.11. 13:33) Lobotómia
  • december17: Azért a mai orvostudomány még mindig igen vicces történet. 200 év múlva - ha addig még nem irtjuk ... (2017.03.11. 13:31) Lobotómia
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • The fool: ...ès , ha ráfogják, hogy "agyi Heine - Medines"?:-) (2018.01.19. 04:08) Lobotómia
  • The fool: @Pólópokol - David: Nem mernek. :-) A nagy tesò mindent lát! (Ezt mindenki tudja, sőt be is vallot... (2018.01.19. 04:04) Honnan van a pénz?
  • The fool: Bárkivel megeshet. Soha ne mondd, hogy soha! Tènyleg láttam már olyat, aki korábban sikeresnek szá... (2018.01.19. 03:53) Mocskos hajléktalanok
  • Albert György (törölt): buzi volt (2014.10.23. 15:15) Egy összetört zseni
  • Francekellregisztralni: Irjal meg sok ilyet! Megint bekonnyeztem rajta, pedig nem most olvastam eloszor:) (2013.05.23. 17:37) Szép az ami érdek nélkül tetszik? Nem.

Februári tarhálós hírlevél

Pólópokol - David 2012.02.08. 22:12

A pólószakmában a január-február uborkaszezon. Mindazonáltal ilyenkor az uborkák jéggé vannak fagyva, és kiválóan lehet őket a sprickoló tüntetők szétviperázására használni, ha éppen nincs kéznél gumibot. De mellébeszélünk (nem csak mi). A lényeg, hogy itt vannak ezek a cudar hidegek, ti meg csak nem rendelitek a kapucnis pulcsit. Namost a kereskedelmi szakma egyik íratlan szabálya, hogy nem jó reklámfogás inzultálni a kuncsaftokat. A következő mondatokat ennek figyelembe vételével kéretik figyelmen kívül hagyni.

Elmerongyok vagytok, ehhez nem fér kétség. Tessék kapucnis pulcsit venni azonnal. Hogy kicsit mégis rásegítsünk a dologra, akciósítjuk a kapucnis pulcsikat. No, aki ezután sem rendel, az magára vessen, és persze fagyjon csak meg a gangon macskaszarrugdosás közben. Ennyi!

Továbbá. Ha egyedi pólót akartok csináltatni, akkor írjatok! Ennyi!

Egyébiránt. A januárban könnyek közt kikönyörgött segítség ellenében beígért 'Életmentők' oldalt nem csináltuk meg a honlapon. Az ok egyszerű. Hazudtunk. Ennyi! Cserébe viszont csináltunk egy 'Linkpajtások' című oldalt, ami ugyanaz, mint az életmentős oldal, csak más a titulusa. Ide valóban szívesen kiteszünk linket, ha mindenkinek úgy praktikus. Meg gyártottunk bannerkéket is, amivel lehet linkelgetni, ha valakinek arra van indíttatása. Valójában meg az történt, hogy rájöttünk, hogy segíts magadon, és isten is megsegít. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy vásároljatok. Komolyan. Lássa be mindenki. Kettőn áll a vásár. Nem ezt beszéltük meg.

Mindazonáltal. Készült öt új grafika.
- az egyik Schmitt Pál doktoriját dolgozza fel: http://polopokol.hu/polok/palgium.html
- a másik a 66 év után csődbe ment MALÉV-nak állít emléket: http://polopokol.hu/polok/malev.html
- az egyikmásik a távvezetékeken gunnyasztó madarakat úgy ábrázolja, mint Kodály a kottában a hangjegyeket: http://polopokol.hu/polok/kotta.html
- a másikegyik egyszerűen csak prolihisztoroknak készült. Azoknak a jóembereknek, akik elég suttyók, hogy kidobják őket egy könyvtárból, de azért betonozáskor mindig ők adagolták a cementet a gépbe, mivel tudtak számolni: http://polopokol.hu/polok/prolihisztor.html
- az utolsó pedig kedvenc témánkról, az olajtartalékok kimerüléséről szól, mégpedig költőien, szépen és nem ám ordenárén: http://polopokol.hu/polok/elfogy_az_olaj.html

Felvittünk két új cuccot is.
- az egyik a bambusz szatyor. Nevéhez illően bambuszból készült és funkcióját tekintve szatyor.
- a másik a juta válltáska. Nevéhez illően jutából készült. Mi az a juta? Egy ilyen izé, egy micsoda, amiből ilyen izét csinálnak, és azt az izét utána beizélik és abból lesz a táska. Izgi ám. A válltáska meg olyan, mint ami Derricknek volt a szeme alatt, csak ez a válladon van. Derrick táskáit 37 deka vazelines gipsszel kevert púderrel próbálták eltüntetni, illetve kifejezetten az ő szemeihez is kifejlesztettek egy külön bevilágítási technikát is, de így is szétroncsolta a nézők agyszálait az egyenként fél korsónyi szemtáska. Egyébként ha már ilyen jól eltörténetezgetünk Derrickről, akkor nem kéne csinálni egy Derrickes pólót is? De. Na legközelebbre lesz az is.

Már csak annyit szeretnénk megjegyezni, hogy boldog emberek vagytok, akiknek a napokban adtak fizetést/nyugdíjat/diákhitelt/

uzsorakölcsönt, mi viszont belőletek élünk, és nekünk a napokban csak a rezsiszámlát hozták, és hát ezen a dolgon azért lehetne változtatni, például mindjárt úgy, hogy hurkagyorsan rendeltek valamit, amíg jó kedvünk van a szomszéd Sanyibácsi hitvány lőréjétől.

Címkék: hírlevél

9 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://polopokol.blog.hu/api/trackback/id/tr164080049

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: polopokol.hu - pokolian jó pólók 2012.03.09. 17:36:08

Javaslom mindenkinek, akinek elege van a rettentőegyéniésdivatosvagyok ezért edhardy-gucci-ducegabona fenetudja milyen divatcuccokból, hogy kattintson gyorsan-gyorsan ide, a pólópokol oldalára, és kezdjetek böngészni. Mindenféle vicces-okos-elgondolkod...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2012.02.15. 15:48:37

Szerintem is egyértelmű, hogy Orbán a felelős. Miért nem merjük ezt kimondani? Megmondom: mert félünk. Na. Mert itt nincs demokrácia! Na. Már a CNN is bemondta.
És mi van a hatalmi egyensúlyokkal,meg fékekkel? Erről kéne írni, nem a vacak pólókról,meg a bamba, pontosabban bambusz szatyrokról. Na.
És a bírák nyugdíjazása az kutyafasza? Meg a röghöz kötés?

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.02.17. 16:17:14

Na de most akkor mennyire van jóárasítva a kapucnis pulcsi. Mert rendelnék egy hitvány pojácát, ha valami jóárasítást látnék leírva. És szeretnék részt venni az egyet fizet egyet kap akcióban is.

Pólópokol - David · http://polopokol.hu 2012.02.17. 16:27:10

@immortalis: Mennyire legyen jóárasítva? Illetve úgy is mondhatnám, hogy írd meg, hogy milyen méretet és színt szeretnél, és megmondom, hogy azt mennyire tudom olcsósan adni. Nem kell félned jó lesz.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.02.18. 16:08:30

Egy hosszúujjú fekete S-es Pernahajder poló, meg egy M-es piros kapucnis Hitvány pojáca, meg egy fehér-fekete s-es prolihisztor raglán poló.

Amit cserébe tudok kínálni, az az, hogy írok egy rajongó posztot rólatok a blogon, meg az általam adminolt fb-oldalakon (cca. 500 fő) belinkellek benneteket. bónuszban ha erre jártok egyszer, berúgunk... :D

De ha nem akartok jóárasítani, az is oké, megértem hogy válság van, meg ha tetszik a cucc, akkor úgyis írok magamtól rajongó posztot... :D

Pólópokol - David · http://polopokol.hu 2012.02.19. 13:46:54

Ha esetleg a kapucnis lehetne piros helyett bordó, akkor az hejdejó lenne.

Szóval a honlap szerinti árak:
Pernahajder - hosszú ujjú - fekete - S - 3.850 Ft
Hitvány pojáca - kapucnis - piros - M - 5.000 Ft
Prolihisztor - raglán - fehér-fekete - S - 3.900 Ft
összesen: 12.750 Ft

Jóárasítva rajongói posztos belinkeléses megvesztegetéses bónuszberúgásos alapra terelve: 10.000 Ft. + postaköltség.

Megfelel-é?

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.02.20. 09:03:02

@Pólópokol - David: Deal. Ha itt küldök privát üzenetet a rendelés pontosítására, az is fasza, vagy az oldalról kell mindenképp rendelni?

Pólópokol - David · http://polopokol.hu 2012.02.20. 09:06:36

A honlapon keresztül azért jobb, mert érzékeny személyes adatokat (név, cím, telefonszám) is meg kéne adnod, és azokat szerintem inkább ne itt. Ha nem gond, akkor légyszi add fel a honlapon, aztán írd a megjegyzésbe, hogy itt megegyeztünk, és én meg igyekszem a napokban elkészíteni a cuccokat. Ha nem akarsz a honlapon tökölni, akkor írj az info@polopokol.hu-ra, és megbeszéljük ott az átvételt, fizetést.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.02.20. 09:11:33

@Pólópokol - David: az infokukacpolopokolponthura fogom küldeni, mindjárt.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2012.03.14. 14:48:28

Szponzorálti észrevétel: Igen tisztelt blogger úr! Ez így nem lesz jó! Havonta egy blogbejegyzés édeskevés. Vagy inkább savanyúkevés.
süti beállítások módosítása