Pólópokol

A blogot hárman írjuk, és mindannyian máshogy értelmezzük, és így mindannyian másról és másképp írunk benne. Ez a blog éppúgy nem szól semmiről, ahogy mindenről.

Szponzor

Utolsó kommentek

  • The fool: ...ès , ha ráfogják, hogy "agyi Heine - Medines"?:-) (2018.01.19. 04:08) Lobotómia
  • The fool: @Pólópokol - David: Nem mernek. :-) A nagy tesò mindent lát! (Ezt mindenki tudja, sőt be is vallot... (2018.01.19. 04:04) Honnan van a pénz?
  • The fool: Bárkivel megeshet. Soha ne mondd, hogy soha! Tènyleg láttam már olyat, aki korábban sikeresnek szá... (2018.01.19. 03:53) Mocskos hajléktalanok
  • december17: @Erzsébet Czebe Tóth: Senki nem mondta, hogy növényeket sem lehet enni. De ha már itt tartunk, a h... (2017.03.11. 13:33) Lobotómia
  • december17: Azért a mai orvostudomány még mindig igen vicces történet. 200 év múlva - ha addig még nem irtjuk ... (2017.03.11. 13:31) Lobotómia
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • The fool: ...ès , ha ráfogják, hogy "agyi Heine - Medines"?:-) (2018.01.19. 04:08) Lobotómia
  • The fool: @Pólópokol - David: Nem mernek. :-) A nagy tesò mindent lát! (Ezt mindenki tudja, sőt be is vallot... (2018.01.19. 04:04) Honnan van a pénz?
  • The fool: Bárkivel megeshet. Soha ne mondd, hogy soha! Tènyleg láttam már olyat, aki korábban sikeresnek szá... (2018.01.19. 03:53) Mocskos hajléktalanok
  • Albert György (törölt): buzi volt (2014.10.23. 15:15) Egy összetört zseni
  • Francekellregisztralni: Irjal meg sok ilyet! Megint bekonnyeztem rajta, pedig nem most olvastam eloszor:) (2013.05.23. 17:37) Szép az ami érdek nélkül tetszik? Nem.

rendetlenkedő rendőrök

Pólópokol - David 2011.05.10. 08:27

A rendvédelmisek tüntetésén megjelent Pintér Sándor belügyminiszter, és azt javasolta, hogy üljenek le tárgyalni. A tárgyalás után Kónya Péter a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének vezetője többek között ezt nyilatkozta a sajtónak:

“Eljöhet az idő, amikor a vezetők már nem tudják megőrizni a tüntetések békés jellegét”

Erre én csak annyit tudok mondani, hogy akkor kurvára de gyorsan tessék elhagyni a rendvédelmi pályát ezeknek az embereknek, mert a rendvédelemmel összeegyeztethetetlen az ilyen szemlélet. Ez nem egy egyszerű munkahely, ez egy hivatás. HI-VA-TÁS. A rendvédelmiseket nem véletlenül szokták felesketni. A rendvédelmisek nem szoktak futtbalhuligánok módjára balhézni, mert azt nem rendvédelemnek nevezik, hanem rendbontásnak. Tüntetni lehet. Ezt a jogukat törvény garantálja. De fegyveres testületek dolgozóinak bárkit is azzal fenyegetni, hogy majd egyszercsak nem biztos, hogy békésen fognak tüntetni?!?!

És most nem az izraeli zászlónak tűnő lepedő elégetésére célzok, mert az egy igazi műbalhé. Valami rasszista nyugger meggyújtott egy darab lepedőt, amire kékkel felfestett egy Dávid csillagot. Persze egy barom, és nem csak azért, mert antiszemita, hanem azért is, mert most ezen lovagol majd a sajtó, és így éppen a céljaikról nem beszélnek, csak arról, hogy izrali zászlót égettek. Megtéphetjük a ruháinkat, és könnyes szemmel zokoghatunk a nemzetközi sajtónak, hogy FASIZMÚÚÚS VAAN, DUNÁÁÁBA LŐŐNEEEK!!! Másrészt azért is egy barom, mert mi a franc köze van Izraelnek ahhoz, hogy a kormány szerint (és még sok magyar állampolgár szerint) nem tesz jót az országnak, ha emberek 40 évesen korkedvezménnyel vonulnak nyugdíjba, pedig még bőven munkaképesek.

Persze a sajtó is barmok hada, akik arra a rongydarabra képesek azt mondani, hogy az egy izraeli zászló volt. Hát nem az volt. Az egy rongy volt, rajta egy Dávid csillaggal. Az izraeli zászlón a csillag fölött és alatt még látható egy-egy kék csík is. Ez olyan, mintha valaki elégetne egy zöld-fehér lepedőt, és akkor rásütnék, hogy magyar zászlót éget! Ajvé! 

Na de nem védem én a kormányt sem. Azok is nekimennek mindennek, erőből, a kétharmados felhatalmazás jogán, a nenyi jegyében, mert hiszen őket erre kérte fel a nemzet, hogy most aztán már mindent forgassanak fel. Úgy csinálnak, mintha nem lenne további négy évük már eleve megszavazva nekik. Úgy csinálnak, mintha nem is lenne holnap. Mintha mindent ma kéne szétverni, felásni, beszántani, végképp eltörölni.

Címkék: izrael tüntetés rendőr sándor dávid rasszista zászló demonstráció csillag pintér antiszemita tűzoltó szakszervezet belügyminiszter rendvédelmi

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://polopokol.blog.hu/api/trackback/id/tr312892241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karma Gedeon 2011.05.10. 10:57:03

ajvé, de hiányzik ezekben a barnaesős időkben vmi lélekmelengető demokrácia/apokalipszis rt/szélsőközép. asszem mindenki megőrült.

Pólópokol - David · http://polopokol.hu 2011.05.10. 20:46:00

Én azért most egy jó darabig nem tudnám napi szinten csinálni ezt a közéleti/politikai szájtépést. Egyszer-egyszer jól esik felböfögni a sok szutykot, de minden nap ezen rágódni...
süti beállítások módosítása