Pólópokol

A blogot hárman írjuk, és mindannyian máshogy értelmezzük, és így mindannyian másról és másképp írunk benne. Ez a blog éppúgy nem szól semmiről, ahogy mindenről.

Szponzor

Utolsó kommentek

  • The fool: ...ès , ha ráfogják, hogy "agyi Heine - Medines"?:-) (2018.01.19. 04:08) Lobotómia
  • The fool: @Pólópokol - David: Nem mernek. :-) A nagy tesò mindent lát! (Ezt mindenki tudja, sőt be is vallot... (2018.01.19. 04:04) Honnan van a pénz?
  • The fool: Bárkivel megeshet. Soha ne mondd, hogy soha! Tènyleg láttam már olyat, aki korábban sikeresnek szá... (2018.01.19. 03:53) Mocskos hajléktalanok
  • december17: @Erzsébet Czebe Tóth: Senki nem mondta, hogy növényeket sem lehet enni. De ha már itt tartunk, a h... (2017.03.11. 13:33) Lobotómia
  • december17: Azért a mai orvostudomány még mindig igen vicces történet. 200 év múlva - ha addig még nem irtjuk ... (2017.03.11. 13:31) Lobotómia
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • The fool: ...ès , ha ráfogják, hogy "agyi Heine - Medines"?:-) (2018.01.19. 04:08) Lobotómia
  • The fool: @Pólópokol - David: Nem mernek. :-) A nagy tesò mindent lát! (Ezt mindenki tudja, sőt be is vallot... (2018.01.19. 04:04) Honnan van a pénz?
  • The fool: Bárkivel megeshet. Soha ne mondd, hogy soha! Tènyleg láttam már olyat, aki korábban sikeresnek szá... (2018.01.19. 03:53) Mocskos hajléktalanok
  • Albert György (törölt): buzi volt (2014.10.23. 15:15) Egy összetört zseni
  • Francekellregisztralni: Irjal meg sok ilyet! Megint bekonnyeztem rajta, pedig nem most olvastam eloszor:) (2013.05.23. 17:37) Szép az ami érdek nélkül tetszik? Nem.

Pólópokol júniusi hírlevél - Nagy dolgok

Pólópokol - David 2011.06.01. 23:20

Bezonyám, nagy dolgok történnek mifelénk. Most kivételesen nem arra gondolunk, hogy hamarosan lesz új honlap... Lesz lesz félnetek jó lesz nem kell a honlap kész lesz!

Hanemám az itt kérem a hír, hogy például több új grafikánk is van. Mondhatni rögtön egy negyed tucatnyi, azaz perpillanat három szenzációs újdonság vár a felajzott vásárlók hordáira.

- Például biztosan történt már veled olyan, hogy eltévedtél, és nem volt nálad térkép. Naugye. De például olyan is biztosan történt már, hogy egy turista kérdezte meg tőled, hogy ez meg az, és szintén nem volt nálad térkép. Sőt! Mi volt akkor, amikor a nyári táborban számháborúztatok, és szarnod kellett, és nem volt nálad se zsebkendő, se lapulevél, se térkép! Na akkor jött volna csak igazán jól az új pólónk! Ha ezek után sem rendelsz belőle, akkor megérdemled a sorsod.

- Szintén új grafika a Dr Oetker mintájára készült Dr Nyolcker-es cucc. Bővebben kár is lenne magyarázni. Nézd meg, aztán vásárolj eme önbizalomnövesztő slágertermékből!

- Ki ne hallotta volna a hírt, hogy pár másodperccel azután, hogy Krisztus kereszthalált halt érettünk gyarló dögökért, egy vérzivataros nap közepén minden hallható előzmény nélkül elnémult a Radiocafé, mindenki jóbarátja, cimborája, pajtása, haverja, bratyija, aki bajtárs volt a bajban, csicsergett hozzánk az autóban, duruzsolt a konyhában, fáradhatatlanul mütymürüttyölt - akkor még úgy tűnt, az idők végezetéig. Na de nem így lett, hanem lekapcsolták, mint a sicc. Méltán népszerű gyászpólónk a Cafénak állít emléket. 98.6 - Volt barátod. Ahogy Speak mondaná: Reszt in písz, Tupak, Csekk, jí komó... Majd elfelejtettük mondani, hogy nem ártana, ha rendelnétek ebből a grafikából is, hiszen így például egy csomó pénzt tudnánk keresni a bánatotokkal, na meg azzal, hogy emberek állástalanok lettek. Köszi előre is!

Egyébként talán nem mindenki tudja, hogy júniusban teljesen fel leszünk pörögve, és egy csomó új pólótervvel fogunk kirukkolni. Nem csak azért, mert beütött a kánikula, és aki csak teheti valamely kellemes vízparton fogja petyhüdt testét rákvörösre pörkölni, de azért is mert mindennek tetejébe uborkaszezon lesz, vagyis hamarosan kiürül az ország, elnémulnak az internetvonalak, és semmi mással nem fogjuk tudni lekötni magunkat - és persze azt a nagyszámú munkahelyen unatkozó tömeget, akik nem jutnak majd vízközelbe - mint azzal, hogy a lehető leggyakrabban tolunk új grafikákat kiéhezett szemeitek elébe.

Hékás, el ne felejtsük már megemlíteni, hogy a férfi és női biopamut pólók egyaránt több, mint 10%-kal lettek olcsóbbak!

Címkék: térkép póló újdonság hírlevél volt dr nyolcker radiocafé 98.6 barátod oetker

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://polopokol.blog.hu/api/trackback/id/tr302950301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása