Pólópokol

A blogot hárman írjuk, és mindannyian máshogy értelmezzük, és így mindannyian másról és másképp írunk benne. Ez a blog éppúgy nem szól semmiről, ahogy mindenről.

Szponzor

Utolsó kommentek

  • The fool: ...ès , ha ráfogják, hogy "agyi Heine - Medines"?:-) (2018.01.19. 04:08) Lobotómia
  • The fool: @Pólópokol - David: Nem mernek. :-) A nagy tesò mindent lát! (Ezt mindenki tudja, sőt be is vallot... (2018.01.19. 04:04) Honnan van a pénz?
  • The fool: Bárkivel megeshet. Soha ne mondd, hogy soha! Tènyleg láttam már olyat, aki korábban sikeresnek szá... (2018.01.19. 03:53) Mocskos hajléktalanok
  • december17: @Erzsébet Czebe Tóth: Senki nem mondta, hogy növényeket sem lehet enni. De ha már itt tartunk, a h... (2017.03.11. 13:33) Lobotómia
  • december17: Azért a mai orvostudomány még mindig igen vicces történet. 200 év múlva - ha addig még nem irtjuk ... (2017.03.11. 13:31) Lobotómia
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • The fool: ...ès , ha ráfogják, hogy "agyi Heine - Medines"?:-) (2018.01.19. 04:08) Lobotómia
  • The fool: @Pólópokol - David: Nem mernek. :-) A nagy tesò mindent lát! (Ezt mindenki tudja, sőt be is vallot... (2018.01.19. 04:04) Honnan van a pénz?
  • The fool: Bárkivel megeshet. Soha ne mondd, hogy soha! Tènyleg láttam már olyat, aki korábban sikeresnek szá... (2018.01.19. 03:53) Mocskos hajléktalanok
  • Albert György (törölt): buzi volt (2014.10.23. 15:15) Egy összetört zseni
  • Francekellregisztralni: Irjal meg sok ilyet! Megint bekonnyeztem rajta, pedig nem most olvastam eloszor:) (2013.05.23. 17:37) Szép az ami érdek nélkül tetszik? Nem.

Júliusi hírlevél

Pólópokol - David 2011.07.12. 22:51

Na, gyorsan zavarjuk le ezt a nyárközepi hírlevelet, úgysem olvassa senki, mivel mindenki a parton sütteti a valagát. Aki meg mégis olvasná, mert volt olyan hülye, hogy még ebben a kánikulában sem ment el nyaralni, az bizony akkora vesztes, hogy annak meg már tulajdonképpen fölösleges is hírlevelet írni, mert úgysem fog egy fityinget sem költeni pólóra. Csak robotol, robotol, robotol. Persze persze, értem én, kell a pénz a törlesztőrészletre, meg svájci frank, eurozóna, válság, satöbbi satöbbi. Azért egy pólót még megengedhettek magatoknak, nem? Azért még nem akkora a baj, hogy egy rütyveteg pólót ne tudjatok megvenni. Ráadásul olcsón. Ráadásul jót. Ráadásul a Pólópokolos pólók köztudomású, hogy felvidítják nem csak a viselőjüket, de mindazon személyeket, akik a pólóval szemközt helyezkednek el, és van legalább egy szemük amivel látásra képesek. Akinek van szeme a látásra, az látja, akinek pedig van szája a mosolyra, az mosolyog.

Naszóval. Ha vagy olyan ütődött, hogy a munkahelyeden ülsz, és úgy teszel, mintha dolgoznál, vagy ami még rosszabb, otthon ülsz, és ezt a levelet olvasod, vagy ami még ennél is rosszabb, nyaralsz, és ahelyett, hogy dobnál egy fejest a feszített víztükörbe, inkább ezt a levelet olvasod, akkor tényleg menthetetlen vagy. Megértél rá, hogy vásárolj.
Miképpen a munkahelyeden, aképpen a nyaraláskor is.
Áigen!



Az önfeledt és eredményes vásárlásban szeretnénk neked segíteni azzal, hogy telepumpáljuk a fejed az újdonságok garmadával.

- Először is itt van mindenki kedvence, az erőszakmentes ellenállás Jimi Hendrixe: Gandhi, aki megújult grafikán mosolyogva várja a megrendeléseket.
- Tegyük hozzá, hogy újra rendelhető a rockzene Gandhija, Jimi Hendrix. Rajta csak annyi változott, hogy olcsóbb lett. Mondjuk ez bőven elég.
- Elmondhatjuk, hogy újra rendelhető a Bombázós békejel is.
- Meg aztán akciós lett Gombóc Artúr. Kerek több forinttal kerül kevesebbe, mint pár perce. Például mindjárt vagy 457 forinttal.
- Akciós lett a 'Sikíts te ribanc'. Hogy miért, azt ne kérdezzétek, mert nem tudjuk.
- A válságra való tekintettel megújult a Magyarisztán banánköztársaságot éltető grafikánk. Speciel mivel sikerült lejjebb szorítani a gyártási költségeit, ezért rögtön olcsóbb is lett.
- Továbbá a híráradatnak ezzel még nincs vége.
- Van egy új grafika is, mégpedig a 'Sehonnai Bitang Ember'. Magáért beszél, kár lenne rá több szót fecsérelni. Akinek inge, vegye magára!
- Ja, bocs, még egy új grafika vár rád. Ruzsa Sándor mögpödri bajuszát.



Huh, ez hosszú volt.
És még nincs vége.

E hét csütörtökön indul egy vonat Budapestről, amin a pólóelőállító személyzet teljes létszámával jelen lesz, és elrobog Kistolmácsra egy sátortáborba, ahol nem lesz víz, villany, telefon, internet. Ez egyben azt is jelenti, hogy egy hétig semmiféle életjelet nem fogunk adni. Nem készülnek majd el pólók, nem válaszolódnak meg ímélek, és nem vevődnek fel telefonok. Várhatóan jövő hét pénteken viszont minden lemaradást be fogunk pótolni. Tudjátok, a nyár az nyár. Menjetek inkább ti is valami tópartra csobbanni!
 

Címkék: hírlevél pólópokol

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://polopokol.blog.hu/api/trackback/id/tr543061953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása